четверг, 22 сентября 2016 г.

Вивчення PYTHON у школі

Привітання     
Доброго дня, шановні відвідувачі мого блогу! Сьогодні я розпочинаю розгляд теми "Програмування в школі на мові PYTHON". Ця тема є цікавою для багатьох вчителів та учнів, адже кількість годин на вивчення програмування в школі зростає, а PASCAL надто застарів. На мій погляд саме PYTHON є актуальною мовою програмування в школі, тим паче її синтаксис є зручним і простим для розуміння. Кожен запис буде стосуватися певної теми і буде логічно завершеним. Успіхів Вам у досягненні Вашої мети!

2 комментария:

  1. Найщиріші вітання автору блогу. Як добре, що є можливість освоїти програмування на PYTHON, не витрачаючи дорогоцінний час на пошук інформації в англомовних та російськомовних джерелах. З нетерпінням чекаю нових дописів...

    ОтветитьУдалить
  2. Шановні відвідувачі блогу. Автор щиро вдячний Вам за схвальні відгуки цього блогу, але маю Вам повідомити, що втратив можливість надалі вести цей блог. Тому його робота продовжиться за новою адресою pythonforschool.blogspot.com, ду викладений матеріал по вивченню PYTHON саме для учнів 8 класу з розбивкою задач на теми, викладенням теоретичного матеріалу з прикладами, списком задач для класної та домашньої роботи та підтримкої їх онлайн-перевірки. Буду радий Вас всіх бачити на оновленому блозі.

    ОтветитьУдалить